2η Ατομική Έκθεση υπό την αιγίδα του Δήμου Λεβαδέων (Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός)

Απρίλιος 2011

Επιμέλεια Έκθεσης: Βασιλική Σταθάκη ΜΑ Museum Studies


    

      

1η Ατομική Έκθεση υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου (Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού)

Νοεμβριος 2009


Επιμέλεια Έκθεσης: Βασιλική Σταθάκη ΜΑ Museum Studies


Πραγματοποιήθηκαν χθες στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου τα εγκαίνια της πρώτης ατομικής έκθεσης ζωγραφικής της Γεωργίας Καραμπέλου, παρουσία του Δημάρχου κ. Πατούλη και του Προέδρου του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού κ. Πέππα.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ξεναγήθηκε από τη ζωγράφο στο χώρο της έκθεσης και δήλωσε ότι «είναι μεγάλη χαρά για τον Δήμο μας να φιλοξενεί το έργο ενός καλλιτέχνη που προέρχεται από τα σπλάχνα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού και που μέσα από αυτή την έκθεση προβάλλει ταυτόχρονα τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες και το Δήμο Αμαρουσίου».


Ο πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού κ. Ν. Πέππας, εξέφρασε την αμέριστη στήριξη του για μια ακόμη φορά σε καλλιτέχνες που ξεκινούν την προβολή του έργου τους και ευχήθηκε η έκθεση της κ. Καραμπέλου να έχει την αντίστοιχη αναγνώριση και προσοχή και εκτός των ορίων του Δήμου μας.


Η κ. Καραμπέλου ευχαρίστησε με τη σειρά της τον κ. Δήμαρχο και τον κ. Πέππα προσωπικά καθώς και το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού για την στήριξη που είχε στο να γίνει πραγματικότητα η πρώτη της ατομική έκθεση ζωγραφικής εκεί μάλιστα απ’ όπου ξεκίνησε ως μαθητευόμενη, στο Μαρούσι.


(Πηγή:Επίσημος Ιστιότοπος Δήμου Αμαρουσίου)


   

   


English Version